Busjehurenamsterdam.nl

Online busje huren sinds 2012

Over ons

Zoek via Google op “busje huren Amsterdam” en je krijgt duizenden resultaten. Het is niet altijd even makkelijk om tussen dat enorme aanbod het juiste busje of de juiste camper te vinden. Iedere auto- of camperverhuurder biedt weer wat anders, voor een andere prijs en andere voorwaarden. Wij vonden dat de autoverhuurbranche wel wat transparantie kon gebruiken.

Daarom BusjehurenAmsterdam.nl. Een website waarop je busjes en campers van meerdere aanbieders vind. Zo vergelijk je dus onafhankelijk de prijzen en eigenschappen van busjes en campers en boek je makkelijk de bus of camper die je zoekt.

Duurzaamheid op één!

Je hebt het vast wel eens voorbij zien komen, “Huren is milieubewust”. Maar waarom eigenlijk? Zo’n 85% van de milieuvervuiling die auto’s en busjes veroorzaken, ontstaat bij het gebruik omdat ze broeikasgassen en vervuilende stoffen uitstoten. De overige 15% milieubelasting komt voor rekening van de productie, en later de ontmanteling ervan. Uit onderzoek van de Bovag blijkt dat wie regelmatig een auto of busje huurt, minder kilometers maakt. Dat komt met name omdat er alleen wordt gehuurd indien dit echt noodzakelijk wordt geacht. Voor de minder urgente ritjes worden alternatieve vervoersmiddelen aangewend zoals de fiets of openbaar vervoer en dat komt dus direct ten goede aan het milieu. Bovendien zijn huurauto’s gemiddeld nieuwer dan eigen auto’s. Ze gebruiken minder brandstof per kilometer en hebben een schonere motor. Daardoor komen er minder broeikasgassen en vervuiling vrij. Wat doen wij nog meer om het milieu te ontzien? Enkele maatregelen die wij getroffen hebben:

  • Wij tonen, op een enkele uitzondering na, alleen het aanbod van door Bovag erkende autoverhuurders. Dit betekent dat de kwaliteit en service moet voldoen aan de strengste eisen en dat het wagenpark bestaat uit betrouwbare jonge schone huurauto’s.
  • Afval, van papier tot oude cartridges of batterijen, wordt gescheiden en verwerkt door gecertificeerde milieudiensten.
  • Er wordt enkel gebruik gemaakt van ecologisch verantwoorde reinigingsmiddelen.
  • Waar mogelijk worden producten en verbruiksartikelen ingekocht in recyclebare, navul- of statiegeldverpakkingen.
  • Ons kantoor is zoveel mogelijk papierloos: facturen worden per e-mail verstuurd, en wij sporen leveranciers zo veel mogelijk aan om digitaal aan ons te facturen.